dimecres, 1 d’abril del 2015

Furts flotants (Dinorelat #12)

El botiguer observà bocabadat l’escena. Una de les caixes que contenia un televisor d’última generació flotava, literalment, davant dels seus nassos. A poc a poc s’anava allunyat de la rebotiga, bo i dirigint-se cap a la sortida.

Allò no tenia cap mena de sentit. Intentà aturar-la abans no fugís per la porta. Tanmateix, la caixa estava dotada d’una força estranya que el repel•lí, tot estampant-lo contra el mostrador.

Després d’uns segons d’astorament, l’home sortí al carrer per tal d’intentar parar l’objecte de nou. No obstant, aquella acció fou en va. Únicament pogué guaitar, impotent, com la caixa entrava dins d’una furgoneta que s’anava allunyant carrer avall.

* * *

El seu nou televisor feia patxoca al menjador. Però, quan s’assegué al sofà disposat a estrenar-lo, s’adonà que el comandament a distància descansava lluny del seu abast. L’home invocà l’aparell que dansà per l’aire fins aterrar sobre la seva mà.


Somrigué. Tot i que en aparença els ulls d’Ignatius Werter estiguessin dirigits al televisor, la seva ment només rumiava què més podria pispar. Un pernil ibèric? Una consola? Un ordinador? Amb el poder de la telecinesi, tot era possible.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada